

Rijke jus van rode ui
totale tijd
10 min.
10 min.
voorbereidingstijd
Intens, pittig en onweerstaanbaar umami. Rode uien en balsamicoazijn geven de juiste touch. De perfecte saus bij vleesgerechten.
Voedingswaarde (per portie):
1602 kJ
/
383 kcal
31,1 g
Vetten
1,3 g
Eiwitten
8,7 g
Koolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Pel de uien en snijd ze in plakjes. Fruit in een pan met boter en karameliseer met de honing.
Stap 2
Voeg de rode wijn, azijn en Kikkoman Sojasaus toe en zet het vuur laag tot de uien zacht en romig zijn.
Stap 3
Decoreer met tijm en fijngestampte kruidnagels.
Recept-ID 1076
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer