Tartaar van zalm

totale tijd 45 min.
30 min. marineertijd
15 min. voorbereidingstijd

Ingrediënten

4 porties
150 g
sashimi zalmfilet van goede kwaliteit
 ½ 
peer
2 
sjalotten
2 
takjes koriander of peterselie
50 g
roomkaas
20 
blini’s
30 g
keta-kaviaar
2 
takjes kervel
Voedingswaarde (per portie): 536 kJ  /  128 kcal
4,5 g Vetten
6 g Eiwitten
15,9 g Koolhydraten

Voorbereiding

Snijd de zalm in dunne plakjes en breng de vis op smaak met natuurlijk gebrouwen sojasaus. Koel wegzetten gedurende ongeveer een half uur. Hak ondertussen de peer, sjalotten en koriander fijn. Doe dat ook met de op smaak gebrachte zalmplakjes en combineer ze met de peer, sjalotten en koriander. Besmeer de blini’s met roomkaas en leg de zalmtartaar er bovenop. Garneer met keta-kaviaar en kervel. Druppel er vlak voor het opdienen een paar druppels Kikkoman sojasaus overheen.

Recept-ID 424

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Snijd de zalm in dunne plakjes en breng de vis op smaak met natuurlijk gebrouwen sojasaus. Koel wegzetten gedurende ongeveer een half uur. Hak ondertussen de peer, sjalotten en koriander fijn. Doe dat ook met de op smaak gebrachte zalmplakjes en combineer ze met de peer, sjalotten en koriander. Besmeer de blini’s met roomkaas en leg de zalmtartaar er bovenop. Garneer met keta-kaviaar en kervel. Druppel er vlak voor het opdienen een paar druppels Kikkoman sojasaus overheen.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.