Tartaar van zalm
totale tijd
45 min.
30 min.
marineertijd
15 min.
voorbereidingstijd
Voedingswaarde (per portie):
536 kJ
/
128 kcal
4,5 g
Vetten
6 g
Eiwitten
15,9 g
Koolhydraten
Voorbereiding
Snijd de zalm in dunne plakjes en breng de vis op smaak met natuurlijk gebrouwen sojasaus. Koel wegzetten gedurende ongeveer een half uur. Hak ondertussen de peer, sjalotten en koriander fijn. Doe dat ook met de op smaak gebrachte zalmplakjes en combineer ze met de peer, sjalotten en koriander. Besmeer de blini’s met roomkaas en leg de zalmtartaar er bovenop. Garneer met keta-kaviaar en kervel. Druppel er vlak voor het opdienen een paar druppels Kikkoman sojasaus overheen.
Recept-ID 424
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer