

Teriyaki-eend ramen
Deze verfijnde ramen in Aziatische stijl met teriyaki-eendenborstfilet is best snel en gemakkelijk te maken.
Voorbereiding
Stap 1
Bak de eendenborst met de gehakte gember in de verhitte sesamolie gedurende 3-5 minuten aan elke kant, haal ze eruit, bestrijk ze met de teriyakimarinade en bak ze 15-20 minuten in de voorverwarmde oven op 200°C.
Stap 2
Kook de bonen ongeveer 10 minuten in kokend water. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3
Breng ca. 540 ml water in een pan aan de kook, meng met de ramenbasis voor soep en verdeel over 2 kommen.
Stap 4
Voeg de gekookte noedels toe. Snijd de eendenborst in plakjes, schik de bonen en kiemen erop en serveer.
Tip
Vervang voor een vegetarische versie het eendenvlees door tofu.
Recept-ID 1105
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer