

Teriyaki gepelde jackfruit en rijstbowl met avocado en pepersalsa
Dit gemakkelijke veganistische rijst bowl recept is geïnspireerd op de smaken van Mexico. De gekruide gepelde jackfruit, gemengde pepersalsa en avocado zijn een fantastische combinatie voor lunch of diner.
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
Kook de rijst gaar.
Stap 2
Spoel de gepelde jackfruit af en meng grondig met de Kikkoman-teriyakimarinade, tomatenpuree en kruiden. Bak alles in olijfolie.
Stap 3
Snij de paprika's in kleine blokjes. Bak samen met de gehakte knoflook kort in olijfolie. Breng op smaak met citroensap, Kikkoman-teriyakimarinade, peper, komijn en verse koriander. Schil de avocado, snij in plakjes en bestrooi met sesamzaad.
Stap 4
Verdeel de gekookte rijst over twee kommen en serveer met de toppings.
Recept-ID 1052
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer