Thaise tofu en kimchi noedelsoep
Dit simpele recept voor Thaise tofusoep is pittig met groene currypasta, chili en pittige kimchi. De noedels maken het extra verzadigend en heerlijk. Probeer het als een gezonde, voedzame lunch. Geschikt voor vegetariërs.
Ingrediënten
Om te serveren
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de tofu in blokjes en bak deze in een pan met sesamolie, currypasta, chilipeper en gember. Als het gebruind is, voeg dan de groenten, bouillon en kokosmelk toe. Voeg Kikkoman sojasaus, koriander en citroengras toe. Laat het 15 minuten koken.
Stap 2
Kook ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3
Serveer de soep met noedels, Kikkoman Kimchi Saus en verse koriander.
Recept-ID 1043
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer