Tofoe-groentekroketten
Voorbereiding
Stap 1
Druk de overtollige vloeistof uit de tofoe door er iets zwaars op te plaatsen. De wortelen en bonen in fijne, 3 cm lange reepjes snijden en blancheren. De steeltjes van de shiitake paddenstoelen verwijderen en de hoedjes in fijne reepjes snijden.
Stap 2
De tofoe pureren totdat deze glad is. Voeg de groente, zout, suiker, eieren en aardappelzetmeel toe en goed doorroeren. Kleine balletjes vormen, een beetje platdrukken en op 170 °C frituren. Goudgeel frituren en op keukenpapier laten afdruipen.
Stap 3
Heet serveren, met Kikkoman sojasaus met 43% minder zout en middelscherpe mosterd.
Onze Japas zijn gedacht als Japanse tapas. Gewoon de hoeveelheid van elk ingrediënt verdubbelen en u kunt het fingerfood als hoofdgerecht serveren.
Recept-ID 307
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer