Varkensbuik BBQ teriyaki saus met koolsla en friet
Plakjes gebakken buikspek geglaceerd in een zoete en kleverige teriyaki BBQ-saus. De perfecte weekendmaaltijd voor het hele gezin.
Voorbereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht) / 200°C (boven- en onderwarmte) / stand 6 (gas). Leg het vlees in een braadslede en bestrijk met de Teriyaki BBQ-Saus met Honing. Rooster het vervolgens circa 35 tot 40 minuten in de oven. Lepel tijdens de oventijd enkele keren het vocht uit de braadslede over het vlees.
Stap 2
Meng de wortel, kool en ui in een schaal. Roer de mayonaise en rijstazijn door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Schep deze dressing vervolgens door het koolmengsel.
Stap 3
Bereid de ovenfriet zoals aangegeven staat op de verpakking.
Stap 4
Serveer het vlees met de koolsla en friet.
Recept-ID 122
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer