Veggie tortelliniramen
Heerlijke vegetarische tortelliniramen met broccoli, gespiraliseerde wortelen, champignons, spinazie en een egg drop.
Voorbereiding
Stap 1
Verhit de olie en bak de broccoliroosjes en de in vieren gesneden champignons 5-8 minuten. Maak noedels van de wortels met een spiraalsnijder of snijd ze in fijne reepjes, voeg ze toe aan de spinazie en bak kort mee. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Breng in een pan ca. 540 ml water aan de kook en breng op smaak met de ramensaus. Klop het/de ei(eren) los en giet in de ramensoep. Laat de eierslierten stollen en giet over in 2 kommen. Voeg de gekookte noedels toe.
Stap 3
Schep het groentemengsel erop, garneer met pepers en verse koriander en serveer.
Recept-ID 1104
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer