Warme couscous met paddenstoelen, limoen en granaatappel

totale tijd 20 min.

Dit klinkt misschien als een ongewone combinatie, maar paddenstoelen, couscous en granaatappel vormen samen een ware smaaksensatie!

Ingrediënten

4 porties
200 g
couscous
500 g
paddenstoelen
1 eetlepel
geklaarde boter
1 
granaatappel
4 
takjes verse munt
Geraspte schil en sap van 1 limoen
Voedingswaarde (per portie): 1186 kJ  /  283 kcal

Voorbereiding

Stap 1

Maak de paddenstoelen schoon, snijd ze doormidden, besprenkel met limoensap, Ponzu sojasaus Citrus, voeg de limoenrasp toe en meng alles door elkaar.

Stap 2

Laat de boter in een koekenpan smelten en bak de paddenstoelen goudbruin.

Stap 3

Doe de couscous in een kom, giet er een glas kokend water over (raadpleeg de instructies op de verpakking), dek af en zet 5 minuten opzij. Roer daarna door met een vork. De couscous kan nu worden gemengd met de granaatappel en fijngesneden munt.

Stap 4

Serveer met de warme paddenstoelen.

Recept-ID 879

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Maak de paddenstoelen schoon, snijd ze doormidden, besprenkel met limoensap, Ponzu sojasaus Citrus, voeg de limoenrasp toe en meng alles door elkaar.

Laat de boter in een koekenpan smelten en bak de paddenstoelen goudbruin.

Doe de couscous in een kom, giet er een glas kokend water over (raadpleeg de instructies op de verpakking), dek af en zet 5 minuten opzij. Roer daarna door met een vork. De couscous kan nu worden gemengd met de granaatappel en fijngesneden munt.

Serveer met de warme paddenstoelen.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.