Warme couscous met paddenstoelen, limoen en granaatappel
Dit klinkt misschien als een ongewone combinatie, maar paddenstoelen, couscous en granaatappel vormen samen een ware smaaksensatie!
Voorbereiding
Stap 1
Maak de paddenstoelen schoon, snijd ze doormidden, besprenkel met limoensap, Ponzu sojasaus Citrus, voeg de limoenrasp toe en meng alles door elkaar.
Stap 2
Laat de boter in een koekenpan smelten en bak de paddenstoelen goudbruin.
Stap 3
Doe de couscous in een kom, giet er een glas kokend water over (raadpleeg de instructies op de verpakking), dek af en zet 5 minuten opzij. Roer daarna door met een vork. De couscous kan nu worden gemengd met de granaatappel en fijngesneden munt.
Stap 4
Serveer met de warme paddenstoelen.
Recept-ID 879
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer