

Woknoedels met rundvlees en broccoli
Dit snelle wokgerecht is vol van smaak en combineert pittig, tataki-gemarineerd rundvlees met kleurrijke groene groenten en noedels tot een voedzame maaltijd.
Ingrediënten
Marinade:
Roerbak:
Garnering:
Voorbereiding
Stap 1
Snijd het rundvlees in reepjes en doe in een kom. Pers 2 teentjes knoflook uit en voeg dit toe aan de kom. Doe Kikkoman Sojasaus, honing, rijstwijn en Kikkoman Sesamolie erbij en meng door elkaar. Laat dit ten minste 30 minuten marineren.
Stap 2
Snijd de broccoli in roosjes. Hak de knoflook en gember fijn. Snijd de sperziebonen in stukjes van 2-3 cm. Snijd het witte deel van de lente-ui fijn en snijd het groene deel in stukjes van 2-3 cm. Hak de verse koriander fijn en zet apart.
Stap 3
Verhit olie in een koekenpan. Haal het vlees uit de marinade en dep droog. Doe het in de pan en bak tot het bruin kleurt. Haal het vlees uit de pan.
Stap 4
Voeg in dezelfde pan de knoflook, gember en witte stukjes lente-ui toe en meng. Voeg na 1 minuut de broccoli en sperziebonen toe en bak 3 minuten tot ze zacht zijn. Voeg het vlees weer toe en roer door elkaar. Doe de gekookte noedels erbij en meng. Voeg ten slotte de groene stukjes lente-ui, gehakte koriander, geroosterde sesamzaadjes en Kikkoman Sojasaus toe en meng.
Tip:
Dit gerecht kan ook geserveerd worden met gekookte rijst in plaats van noedels.
Recept-ID 1399
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer