Bowl met gebakken halloumi
Een gezonde en kleurrijke bowl met rijst, goudbruine halloumi en een mengsel van verse avocado, paprika, komkommer en spinazie, afgetopt met een lichte smaakvolle saus voor een harmonieuze mix van smaken en texturen.
Voorbereiding
Stap 1
150 g gekookte basmatirijst – 200 g halloumi – 1 eetlepel olijfolie
Doe de rijst in lunchboxen. Snijd de halloumi in blokjes en bak in olijfolie tot deze goudbruin zijn.
Stap 2
1 avocado – ½ groene paprika – ½ lange komkommer
Snijd de avocado, paprika en komkommer in blokjes.
Stap 3
30 g verse spinazie – 3 eetlepels Griekse yoghurt – 2 eetlepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus Met Minder Zout – ½ theelepel peper – ½ eetlepel tijm – ½ eetlepel oregano
Meng de ingrediënten voor de saus. Serveer met rijst en spinazie.
Recept-ID 1304
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer