

Misonoodles met groenten in pindasaus
Stil je noodleverlangens met deze heerlijke misonoodles in een rijke pindasaus met verse kool, wortel en edamame. Heerlijk snel op je bord in slechts 20 minuten!
Voorbereiding
Stap 1

150 g instant ramennoodles – 100 g paksoi – 1 ui – ½ wortel – 30 g gepelde edamame – 1 knoflookteentje – 1 tl Kikkoman Geroosterde Sesamolie
Kook de noodles volgens de instructies op de verpakking. Snijd de groenten fijn en roerbak 2 minuten in Kikkoman Sesamolie.
Stap 2

1 el pindakaas – 1 tl Kikkoman Geroosterde Sesamolie – 2 tl Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 1 tl misopasta – ¼ tl chilipoeder – 1 el citroensap – 1 tl suiker – 60 ml water
Meng alle ingrediënten in een kom. Voeg dit toe aan de pan met groenten. Voeg de gekookte noodles toe en meng.
Stap 3

1 lente-ui – 2 el pinda's
Hak de pinda's en lente-ui. Doe de noodles in bakjes en bestrooi met lente-ui en stukjes pinda.
Recept-ID 1322
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer