Misonoodles met groenten in pindasaus
Misonoodles met groenten in pindasaus

Misonoodles met groenten in pindasaus

totale tijd20 min.
15 min.voorbereidingstijd
5 min.kooktijd

Stil je noodleverlangens met deze heerlijke misonoodles in een rijke pindasaus met verse kool, wortel en edamame. Heerlijk snel op je bord in slechts 20 minuten!

Goed om te weten: dit gerecht is onderdeel van de mealprepserie. De andere 2 recepten in de set zijn hier te vinden.

Ingrediënten

2 porties
150 g
instant ramennoodles
100 g
paksoi
1 
ui
 ½ 
wortel
30 g
gepelde edamame
1 
knoflookteentje
1 eetlepel
pindakaas
1 theelepel
misopasta
 ¼ theelepel
chilipoeder
1 eetlepel
citroensap
1 theelepel
suiker
60 ml
water
Lente-ui voor garnering
2 eetlepels
pinda's
Voedingswaarde (per portie):2192 kJ / 523.5 kcal
19,5 gVetten
14,9 gEiwitten
68,2 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

150 g instant ramennoodles – 100 g paksoi – 1  ui –  ½  wortel – 30 g gepelde edamame – 1  knoflookteentje – 1 theelepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie

Kook de noodles volgens de instructies op de verpakking. Snijd de groenten fijn en roerbak 2 minuten in Kikkoman Sesamolie.

Stap 2

1 eetlepel pindakaas – 1 theelepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie2 theelepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus1 theelepel misopasta –  ¼ theelepel chilipoeder – 1 eetlepel citroensap – 1 theelepel suiker – 60 ml water

Meng alle ingrediënten in een kom. Voeg dit toe aan de pan met groenten. Voeg de gekookte noodles toe en meng. 

Stap 3

1  lente-ui – 2 eetlepels pinda's

Hak de pinda's en lente-ui. Doe de noodles in bakjes en bestrooi met lente-ui en stukjes pinda.

Recept-ID 1322

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

150 g instant ramennoodles – 100 g paksoi – 1 ui – ½ wortel – 30 g gepelde edamame – 1 knoflookteentje – 1 theelepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie

Kook de noodles volgens de instructies op de verpakking. Snijd de groenten fijn en roerbak 2 minuten in Kikkoman Sesamolie.

1 eetlepel pindakaas – 1 theelepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie2 theelepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus1 theelepel misopasta – ¼ theelepel chilipoeder – 1 eetlepel citroensap – 1 theelepel suiker – 60 ml water

Meng alle ingrediënten in een kom. Voeg dit toe aan de pan met groenten. Voeg de gekookte noodles toe en meng. 

1 lente-ui – 2 eetlepels pinda's

Hak de pinda's en lente-ui. Doe de noodles in bakjes en bestrooi met lente-ui en stukjes pinda.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.