Noodlebowl met pindatofu
Fleur uw lunchbox op met deze tofubowl in een umamisaus van noten en limoen, gegarneerd met stukjes pinda, geserveerd met noodles en een knapperige groentemix en zachte erwten ernaast. Een heerlijke manier om u de hele dag energiek te voelen!
Voorbereiding
Stap 1
180 g tofu – 1 eetlepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie – 2 eetlepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 1 eetlepel pindakaas – 2 eetlepels limoensap – 1 eetlepel gehakte pinda's
Meng de Kikkoman Sojasaus met de pindakaas en het limoensap. Snijd de tofu en bak dit in Kikkoman Sesamolie. Voeg de sausmix toe en bak nog een minuut. Besprenkel met de stukjes pinda.
Stap 2
½ rode paprika – ½ lange komkommer – ½ courgette – 40 g rode kool – 40 g gekookte erwten – 200 g gekookte rijstnoodles – 2 eetlepels verse koriander
Snijd de groenten en doe ze in een lunchbox samen met de tofu, gekookte erwten, noodles en koriander.
Recept-ID 1319
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer