Noodlebowl met pindatofu
Noodlebowl met pindatofu

Noodlebowl met pindatofu

totale tijd16 min.
10 min.voorbereidingstijd
6 min.kooktijd

Fleur uw lunchbox op met deze tofubowl in een umamisaus van noten en limoen, gegarneerd met stukjes pinda, geserveerd met noodles en een knapperige groentemix en zachte erwten ernaast. Een heerlijke manier om u de hele dag energiek te voelen!

Goed om te weten: dit gerecht is onderdeel van de mealprepserie. De andere 2 recepten in de set zijn hier te vinden.

Ingrediënten

2 porties
180 g
tofu
1 eetlepel
pindakaas
2 eetlepels
limoensap
1 eetlepel
gehakte pinda's
 ½ 
rode paprika
 ½ 
lange komkommer
 ½ 
courgette
40 g
rode kool
40 g
gekookte erwten
200 g
gekookte rijstnoodles
2 eetlepels
verse koriander
Voedingswaarde (per portie):1723 kJ / 412 kcal
18,4 gVetten
21,5 gEiwitten
39,5 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

180 g tofu – 1 eetlepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie2 eetlepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus1 eetlepel pindakaas – 2 eetlepels limoensap – 1 eetlepel gehakte pinda's

Meng de Kikkoman Sojasaus met de pindakaas en het limoensap. Snijd de tofu en bak dit in Kikkoman Sesamolie. Voeg de sausmix toe en bak nog een minuut. Besprenkel met de stukjes pinda.

Stap 2

 ½  rode paprika –  ½  lange komkommer –  ½  courgette – 40 g rode kool – 40 g gekookte erwten – 200 g gekookte rijstnoodles – 2 eetlepels verse koriander

Snijd de groenten en doe ze in een lunchbox samen met de tofu, gekookte erwten, noodles en koriander.

Recept-ID 1319

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

180 g tofu – 1 eetlepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie2 eetlepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus1 eetlepel pindakaas – 2 eetlepels limoensap – 1 eetlepel gehakte pinda's

Meng de Kikkoman Sojasaus met de pindakaas en het limoensap. Snijd de tofu en bak dit in Kikkoman Sesamolie. Voeg de sausmix toe en bak nog een minuut. Besprenkel met de stukjes pinda.

½ rode paprika – ½ lange komkommer – ½ courgette – 40 g rode kool – 40 g gekookte erwten – 200 g gekookte rijstnoodles – 2 eetlepels verse koriander

Snijd de groenten en doe ze in een lunchbox samen met de tofu, gekookte erwten, noodles en koriander.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.