Gevulde paprika met linzen en tomaat
Fleur je lunch op met deze gevulde paprika's met linzen en tomaat – een heerlijke lekkernij voor vegetariërs en fans van lekker gekruid eten.
Voorbereiding
Stap 1
2 gele paprika's – 1 eetlepel olijfolie
Snijd de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Wrijf in met olijfolie en leg op een bakplaat.
Stap 2
100 g gekookte rode linzen – 2 tomaten – 2 eetlepels verse koriander – 2 eetlepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 1 theelepel gemberpoeder – 1 theelepel gemalen komijnzaad
Meng de gekookte linzen met de gesneden tomaten en koriander en breng op smaak met Kikkoman Sojasaus, gember en komijn. Vul de paprika's met het mengsel en bak 20 minuten op 190 °C.
Recept-ID 1314
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer