Linzendahl
Verrukkelijke linzendahl met aromatische kruiden, rode linzen en groenten – een uniek gerecht dat uw honger naar krachtige smaken stilt en uw lichaam voedt met talloze voedingsstoffen.
Voorbereiding
Stap 1
½ Hokkaidopompoen – ½ gele paprika – 2 tomaten – 2 eetlepels olijfolie – 50 g gedroogde rode linzen – 200 ml kokosmelk – ½ theelepel peper – ½ theelepel gemberpoeder – ½ theelepel gemalen komijnzaad
Snijd de groenten in blokjes en bak in olijfolie. Voeg de kokosmelk, linzen en kruiden toe en laat 20 minuten zachtjes pruttelen.
Stap 2
2 eetlepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – ½ bos(je) verse koriander
Breng op smaak met de kruiden en Kikkoman Sojasaus en serveer met verse koriander.
Recept-ID 1312
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer