Omelet met groenten
Trakteer uzelf tijdens de lunch op een krachtige smaakexplosie met deze lichte en luchtige groenteomelet, verrijkt met de smaak van sojasaus.
Voorbereiding
Stap 1
1 eetlepel olie – 1 ui – ½ wortel – ½ rode paprika – ¼ theelepel peper – 1 eetlepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – ½ eetlepel lente-ui
Snijd de wortel en paprika in reepjes en hak de ui en lente-ui. Bak de ui goudbruin in olie en voeg dan de wortel en paprika toe. Voeg de peper en Kikkoman Sojasaus toe. Top ten slotte af met de lente-ui en zet apart.
Stap 2
4 eieren – 1 eetlepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – ¼ theelepel peper – 1 eetlepel tarwebloem
Scheid de eidooiers van het eiwit. Doe de eiwitten in een grote kom en klop stijf. Voeg dan de eidooiers gemengd met Kikkoman Sojasaus en peper toe. Klop op een lage mixerstand. Zeef de bloem en meng voorzichtig.
Stap 3
1 eetlepel olie
Verhit de olie in een koekenpan en verspreid goed over de hele bodem. Giet de helft van het omeletmengsel in de pan. Bak 1-2 minuten op lage temperatuur en voeg dan de helft van de groenten van stap 1 toe. Doe de deksel op de pan en bak nog 4 minuten op laag vuur. Haal dan de omelet uit de pan. Herhaal deze stappen voor de tweede omelet.
Stap 4
Mayonaise-srirachasaus van het recept “Beef bowl met groenten” – ½ eetlepel lente-ui
Hak de lente-ui. Vouw de omeletten door de helft en plaats in lunchboxen. Serveer met de mayonaise-srirachasaus en lente-ui.
Recept-ID 1329
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer