Paksoisalade met komkommer, wortel en pinda's
Paksoisalade met komkommer, wortel en pinda's

Paksoisalade met komkommer, wortel en pinda's

totale tijd15 min.
15 min.voorbereidingstijd

Prachtige paksoi – knapperige Chinese koolsalade met wortel en geroosterde pinda's, met een kruidige misodressing.

Goed om te weten: dit gerecht is onderdeel van de mealprepserie. De andere 2 recepten in de set zijn hier te vinden.

Ingrediënten

2 porties
100 g
paksoi
1 
komkommer
1 
wortel
1 eetlepel
citroensap
1 theelepel
rijstazijn
1 theelepel
suiker
1 theelepel
misopasta
1 
knoflookteentje
 ¼ theelepel
gemberpoeder
2 eetlepels
pinda's
1 
lente-ui
Voedingswaarde (per portie):804 kJ / 192 kcal
13,6 gVetten
6,3 gEiwitten
9,5 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

100 g paksoi – 1  wortel – 1  komkommer

Hak de paksoi fijn, rasp de wortel en snijd de komkommer in plakjes.

Stap 2

1 eetlepel citroensap – 4 theelepels Kikkoman Geroosterde Sesamolie1 theelepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus1 theelepel rijstazijn – 1 theelepel suiker – 1 theelepel misopasta – 1  knoflookteentje –  ¼ theelepel gemberpoeder – 2 eetlepels pinda's

Meng het citroensap, de Kikkoman Sesamolie, Kikkoman Sojasaus, rijstazijn, suiker, misopasta, geperste knoflook en gemberpoeder in een kom. Rooster de pinda's in een droge koekenpan.

Stap 3

1  lente-ui

Hak de lente-ui. Meng de groenten met de gemaakte saus en bestrooi met de stukjes pinda en lente-ui.

Tip:

Meng de salade 15 minuten voor het serveren met de dressing.

Recept-ID 1323

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

100 g paksoi – 1 wortel – 1 komkommer

Hak de paksoi fijn, rasp de wortel en snijd de komkommer in plakjes.

1 eetlepel citroensap – 4 theelepels Kikkoman Geroosterde Sesamolie1 theelepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus1 theelepel rijstazijn – 1 theelepel suiker – 1 theelepel misopasta – 1 knoflookteentje – ¼ theelepel gemberpoeder – 2 eetlepels pinda's

Meng het citroensap, de Kikkoman Sesamolie, Kikkoman Sojasaus, rijstazijn, suiker, misopasta, geperste knoflook en gemberpoeder in een kom. Rooster de pinda's in een droge koekenpan.

1 lente-ui

Hak de lente-ui. Meng de groenten met de gemaakte saus en bestrooi met de stukjes pinda en lente-ui.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.