Paksoisalade met komkommer, wortel en pinda's
Prachtige paksoi – knapperige Chinese koolsalade met wortel en geroosterde pinda's, met een kruidige misodressing.
Voorbereiding
Stap 1
100 g paksoi – 1 wortel – 1 komkommer
Hak de paksoi fijn, rasp de wortel en snijd de komkommer in plakjes.
Stap 2
1 eetlepel citroensap – 4 theelepels Kikkoman Geroosterde Sesamolie – 1 theelepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 1 theelepel rijstazijn – 1 theelepel suiker – 1 theelepel misopasta – 1 knoflookteentje – ¼ theelepel gemberpoeder – 2 eetlepels pinda's
Meng het citroensap, de Kikkoman Sesamolie, Kikkoman Sojasaus, rijstazijn, suiker, misopasta, geperste knoflook en gemberpoeder in een kom. Rooster de pinda's in een droge koekenpan.
Stap 3
1 lente-ui
Hak de lente-ui. Meng de groenten met de gemaakte saus en bestrooi met de stukjes pinda en lente-ui.
Tip:
Meng de salade 15 minuten voor het serveren met de dressing.
Recept-ID 1323
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer