Pannenkoeken met courgette en wortel
Zomerpannenkoeken met zachte courgette, zoete wortel en notige gierst – voor een gezond en licht middaggerecht.
Voorbereiding
Stap 1
100 g gekookte gierst – ¼ courgette – 1 wortel – 1 ei – ½ theelepel peper – 1 eetlepel gehakte peterselie – 2 eetlepels olijfolie
Was de courgette en wortel. Schil de wortel en rasp de groenten. Meng de gekookte gierst met de geraspte groenten en het ei. Breng op smaak met peper en peterselie. Vorm hier kleine pannenkoekjes van en bak in olijfolie tot ze goudbruin zijn.
Stap 2
½ rode paprika – 1 tomaat – ¼ ui – 1 eetlepel olijfolie – 1 eetlepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 1 eetlepel citroensap
Snijd de paprika, tomaat en ui en meng met de Kikkoman Sojasaus, olijfolie en het citroensap. Serveer met de pannenkoeken.
Recept-ID 1310
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer