Pita gevuld met gegrilde halloumi
Een nieuwe variatie op het klassieke pitabroodje – deze gegrilde pita's met sappige halloumi, knapperige groenten en een verfrissend sausje zijn perfect als snel gerecht voor onderweg.
Voorbereiding
Stap 1
2 eetlepels Griekse yoghurt – 2 eetlepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus Met Minder Zout – 2 eetlepels citroensap – 1 eetlepel olijfolie – 2 pita's
Meng de ingrediënten voor de saus en verspreid deze over de pitabroodjes.
Stap 2
200 g halloumi – ½ eetlepel tijm – ½ eetlepel oregano – 1 eetlepel olijfolie
Snijd de halloumi in twee helften, wrijf in met olijfolie en kruiden en bak aan beide kanten in een grillpan.
Stap 3
1 avocado – ½ groene paprika – ½ lange komkommer – 20 g verse spinazie
Vul de pita's met de spinazie, gesneden groenten en gegrilde halloumi.
Recept-ID 1303
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer