

Pita gevuld met gegrilde halloumi
Een nieuwe variatie op het klassieke pitabroodje – deze gegrilde pita's met sappige halloumi, knapperige groenten en een verfrissend sausje zijn perfect als snel gerecht voor onderweg.
Voorbereiding
Stap 1

2 el Griekse yoghurt – 2 el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus Met Minder Zout – 2 el citroensap – 1 el olijfolie – 2 pita's
Meng de ingrediënten voor de saus en verspreid deze over de pitabroodjes.
Stap 2

200 g halloumi – ½ el tijm – ½ el oregano – 1 el olijfolie
Snijd de halloumi in twee helften, wrijf in met olijfolie en kruiden en bak aan beide kanten in een grillpan.
Stap 3

1 avocado – ½ groene paprika – ½ lange komkommer – 20 g verse spinazie
Vul de pita's met de spinazie, gesneden groenten en gegrilde halloumi.
Recept-ID 1303
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer