Ramen in een pot
Ramen op de vlucht! Een pijlsnel gerecht dat zich bijna zelf klaarmaakt: instant noodles in een pot met romige pindasaus en verse, knapperige salade. Perfect voor een snelle hap op het werk.
Voorbereiding
Stap 1
1 theelepel misopasta – 1 theelepel geconcentreerde groentebouillon – 2 theelepels Kikkoman Geroosterde Sesamolie – 1 theelepel sriracha – 2 theelepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – ¼ theelepel gemberpoeder – ¼ theelepel chilipoeder
Voeg de helft van de misopasta, geconcentreerde groentebouillon, Kikkoman Sesamolie, sriracha, Kikkoman Sojasaus, gemberpoeder en chilipoeder toe aan elk van de twee potten.
Stap 2
100 g paksoi – ½ wortel – 100 g tofu – 50 g gepelde edamame – 100 g instant ramennoodles
Snijd de paksoi fijn, de wortel in dunne reepjes en de tofu in blokjes. Doe de gesneden groenten en tofu in de potten. Voeg dan de edamame en noodles toe. Giet kokend water over de ingrediënten en wacht 5 minuten. Roer en serveer.
Tip:
Koop instant noodles die niet gekookt hoeven te worden, maar slechts 5 minuten moeten weken in gekookt water.
Recept-ID 1321
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer