Ramen in een pot
Ramen in een pot

Ramen in een pot

totale tijd15 min.
10 min.voorbereidingstijd
5 min.kooktijd

Ramen op de vlucht! Een pijlsnel gerecht dat zich bijna zelf klaarmaakt: instant noodles in een pot met romige pindasaus en verse, knapperige salade. Perfect voor een snelle hap op het werk.

Goed om te weten: dit gerecht is onderdeel van de mealprepserie. De andere 2 recepten in de set zijn hier te vinden.

Ingrediënten

2 porties
1 theelepel
misopasta
1 theelepel
geconcentreerde groentebouillon
1 theelepel
sriracha
 ¼ theelepel
gemberpoeder
 ¼ theelepel
chilipoeder
100 g
paksoi
 ½ 
wortel
100 g
tofu
50 g
gepelde edamame
100 g
instant ramennoodles
Voedingswaarde (per portie):1017 kJ / 243 kcal
8 gVetten
11,1 gEiwitten
33,6 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

1 theelepel misopasta – 1 theelepel geconcentreerde groentebouillon – 2 theelepels Kikkoman Geroosterde Sesamolie1 theelepel sriracha – 2 theelepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus ¼ theelepel gemberpoeder –  ¼ theelepel chilipoeder

Voeg de helft van de misopasta, geconcentreerde groentebouillon, Kikkoman Sesamolie, sriracha, Kikkoman Sojasaus, gemberpoeder en chilipoeder toe aan elk van de twee potten.

Stap 2

100 g paksoi –  ½  wortel – 100 g tofu – 50 g gepelde edamame – 100 g instant ramennoodles

Snijd de paksoi fijn, de wortel in dunne reepjes en de tofu in blokjes. Doe de gesneden groenten en tofu in de potten. Voeg dan de edamame en noodles toe. Giet kokend water over de ingrediënten en wacht 5 minuten. Roer en serveer.

Tip:

Koop instant noodles die niet gekookt hoeven te worden, maar slechts 5 minuten moeten weken in gekookt water.

Recept-ID 1321

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

1 theelepel misopasta – 1 theelepel geconcentreerde groentebouillon – 2 theelepels Kikkoman Geroosterde Sesamolie1 theelepel sriracha – 2 theelepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus ¼ theelepel gemberpoeder – ¼ theelepel chilipoeder

Voeg de helft van de misopasta, geconcentreerde groentebouillon, Kikkoman Sesamolie, sriracha, Kikkoman Sojasaus, gemberpoeder en chilipoeder toe aan elk van de twee potten.

100 g paksoi – ½ wortel – 100 g tofu – 50 g gepelde edamame – 100 g instant ramennoodles

Snijd de paksoi fijn, de wortel in dunne reepjes en de tofu in blokjes. Doe de gesneden groenten en tofu in de potten. Voeg dan de edamame en noodles toe. Giet kokend water over de ingrediënten en wacht 5 minuten. Roer en serveer.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.