Ciabatta met gegrilde paprika, burrata, prosciutto crudo en gekaramelliseerde champignons
Neem uw smaakpapillen mee naar Italië met onze geroosterde ciabatta, belegd met gegrilde paprika, romige burrata, hartige prosciutto en gekaramelliseerde champignons in iedere hap. Buon appetito!
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
2 ciabatta’s – 150 g Griekse yoghurt – 1 knoflookteentje – 2 theelepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 1 eetlepel gehakte basilicum – 1 eetlepel tijmblaadjes – 30 g verse spinazie – ½ citroen – 1 theelepel honing
Snijd de ciabatta in de lengte doormidden. Gril op de gesneden kant.
Meng de yoghurt, knoflook, Kikkoman Sojasaus, kruiden, het citroensap en de honing tot een glad mengsel.
Smeer het onderste deel van de ciabatta in.
Stap 2
½ rode paprika – 1 eetlepel olijfolie – 1 theelepel boter – 100 g champignons – 2 theelepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 1 theelepel honing
Snijd de rode paprika in brede reepjes. Smeer in met olijfolie en gril. Zet apart.
Snijd de champignons in vieren. Verhit de boter in een pan, voeg de champignons toe en bak 2 minuten op hoog vuur. Voeg de Kikkoman Sojasaus en honing toe. Zet het vuur zachter en bak nog 1 minuut tot de champignons karamelliseren.
Stap 3
125 g burrata – 100 g prosciutto crudo
Leg de gegrilde paprika, burrata, prosciutto en champignons op het ingesmeerde deel van de ciabatta. Bedek daarna met de andere helft.
Recept-ID 1307
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer