Groentesoep met tofu
Warm op met een kom stomende soep vol smaak en heldere kleuren. Deze heerlijke bouillon combineert gezonde groenten met eiwitrijke tofu. Gecombineerd met een noodlebijgerecht is dit een perfect gebalanceerde, lichte en voedzame maaltijd.
Voorbereiding
Stap 1
180 g tofu – 1 rode paprika – 1 courgette – 20 g rode kool – 40 g erwten – 2 eetlepels olijfolie – 500 g tomatenpuree – 500 ml groentebouillon
Snijd de tofu en groenten in blokjes. Bak deze samen met de erwten in olijfolie. Voeg de tomatenpuree en bouillon toe en laat 20 minuten pruttelen.
Stap 2
2 eetlepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 80 g gekookte rijstnoodles – 2 eetlepels gehakte pinda's – 2 eetlepels verse koriander
Breng op smaak met Kikkoman Sojasaus en serveer met noodles, pinda's en koriander.
Recept-ID 1320
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer