Roerbak met groenten en noodles van rijstvellen
Roerbak met groenten en noodles van rijstvellen

Roerbak met groenten en noodles van rijstvellen

totale tijd20 min.
10 min.voorbereidingstijd
10 min.kooktijd

Maak in een handomdraai dit roerbakgerecht met noodles van rijstvellen, die binnen enkele seconden klaar zijn, met ui, wortel, kool en een vleugje sesam – een heerlijk eenvoudige maaltijd!

Goed om te weten: dit gerecht is onderdeel van de mealprepserie. De andere 2 recepten in de set zijn hier te vinden.

Ingrediënten

2 porties
8 
rijstvellen
0,13 
rode kool
 ½ 
gele paprika
 ½ 
wortel
1 
ui
2 
knoflookteentjes
 ½ eetlepel
honing
1 eetlepel
sesamzaadjes
1 
lente-ui
Voedingswaarde (per portie):892 kJ / 213 kcal
6 gVetten
5 gEiwitten
33 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

8  rijstvellen – 1 eetlepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie

Week 4 rijstvellen in een kom warm water totdat ze zacht zijn. Leg twee van de vellen op elkaar op een snijplank die is ingesmeerd met Kikkoman Sesamolie. Druk ze aan zodat de vellen aan elkaar plakken en leg ze nog 2 minuten in het water. Leg wederom op de snijplank en snijd ze in strips van 1-2 cm breed met een geolied mes. Leg de strips weer in het water en haal met uw handen uit elkaar. Leg ze daarna in een droge kom.

Herhaal met de overige 4 rijstvellen.

Stap 2

1 eetlepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie0,13  rode kool –  ½  gele paprika –  ½  wortel – 1  ui – 2  knoflookteentjes – 2 eetlepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus ½ eetlepel honing

Hak de rode kool, paprika, wortel en ui fijn en bak in een pan met Kikkoman Sesamolie. Voeg de gehakte knoflook toe. Meng de Kikkoman Sojasaus met de honing. Giet in de pan en meng met de groenten en rijstvelnoodles.

Stap 3

1 eetlepel sesamzaadjes – 1  lente-ui

Hak de lente-ui. Besprenkel het gerecht met de gehakte lente-ui en sesamzaadjes en serveer.

Recept-ID 1302

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

8 rijstvellen – 1 eetlepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie

Week 4 rijstvellen in een kom warm water totdat ze zacht zijn. Leg twee van de vellen op elkaar op een snijplank die is ingesmeerd met Kikkoman Sesamolie. Druk ze aan zodat de vellen aan elkaar plakken en leg ze nog 2 minuten in het water. Leg wederom op de snijplank en snijd ze in strips van 1-2 cm breed met een geolied mes. Leg de strips weer in het water en haal met uw handen uit elkaar. Leg ze daarna in een droge kom.

Herhaal met de overige 4 rijstvellen.

1 eetlepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie0,13 rode kool – ½ gele paprika – ½ wortel – 1 ui – 2 knoflookteentjes – 2 eetlepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus ½ eetlepel honing

Hak de rode kool, paprika, wortel en ui fijn en bak in een pan met Kikkoman Sesamolie. Voeg de gehakte knoflook toe. Meng de Kikkoman Sojasaus met de honing. Giet in de pan en meng met de groenten en rijstvelnoodles.

1 eetlepel sesamzaadjes – 1 lente-ui

Hak de lente-ui. Besprenkel het gerecht met de gehakte lente-ui en sesamzaadjes en serveer.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.