Summer rolls met groenten, garnalen en pindasaus
Maak in een handomdraai een heerlijke maaltijd met deze knoflook-chiliwraps, gevuld met groenten en geserveerd met een romige pindasaus. Knapperig, voedzaam en om van te watertanden!
Voorbereiding
Stap 1
4 slablaadjes – ½ wortel – ¼ gele paprika – 0,13 rode kool
Was de groenten en snijd de wortel, paprika en rode kool in heel dunne reepjes.
Stap 2
150 g garnalen – 1 eetlepel boter – 1 knoflookteentje – ¼ chilipeper – 1 eetlepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus
Was de garnalen. Smelt de boter in een pan, voeg de garnalen toe en bak 1 minuut. Voeg de geperste knoflook, gesneden chilipeper en Kikkoman Sojasaus toe. Bak 3-4 minuten en zet apart om af te koelen.
Stap 3
4 rijstvellen
Week de rijstvellen in lauwwarm water. Vul ze daarna met de groenten en rol op. Alvorens ze volledig op te rollen, voeg de garnalen toe en rol ze verder op.
Stap 4
2 eetlepels pindakaas – 1 eetlepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie – 1 eetlepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 1 eetlepel limoensap – 1 eetlepel honing – 4 eetlepels water
Meng alle ingrediënten goed door elkaar in een kom.
Serveer de summer rolls met de pindasaus.
Tip:
Voor een veganistische versie kunnen de garnalen worden vervangen door fijngehakte tofu. Voeg dit samen met de groenten toe na het bakken.
Recept-ID 1300
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer