Summer rolls met groenten, garnalen en pindasaus
Summer rolls met groenten, garnalen en pindasaus

Summer rolls met groenten, garnalen en pindasaus

totale tijd20 min.
15 min.voorbereidingstijd
5 min.kooktijd

Maak in een handomdraai een heerlijke maaltijd met deze knoflook-chiliwraps, gevuld met groenten en geserveerd met een romige pindasaus. Knapperig, voedzaam en om van te watertanden!

Goed om te weten: dit gerecht is onderdeel van de mealprepserie. De andere 2 recepten in de set zijn hier te vinden.

Ingrediënten

2 porties
4 
slablaadjes
 ½ 
wortel
 ¼ 
gele paprika
0,13 
rode kool
150 g
garnalen
1 eetlepel
boter
1 
knoflookteentje
 ¼ 
chilipeper
4 
rijstvellen
2 eetlepels
pindakaas
1 eetlepel
limoensap
1 eetlepel
honing
4 eetlepels
water
Voedingswaarde (per portie):1532 kJ / 366 kcal
18,5 gVetten
18 gEiwitten
30 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

4  slablaadjes –  ½  wortel –  ¼  gele paprika – 0,13  rode kool

Was de groenten en snijd de wortel, paprika en rode kool in heel dunne reepjes.

Stap 2

150 g garnalen – 1 eetlepel boter – 1  knoflookteentje –  ¼  chilipeper – 1 eetlepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus

Was de garnalen. Smelt de boter in een pan, voeg de garnalen toe en bak 1 minuut. Voeg de geperste knoflook, gesneden chilipeper en Kikkoman Sojasaus toe. Bak 3-4 minuten en zet apart om af te koelen.

Stap 3

4  rijstvellen

Week de rijstvellen in lauwwarm water. Vul ze daarna met de groenten en rol op. Alvorens ze volledig op te rollen, voeg de garnalen toe en rol ze verder op.

Stap 4

2 eetlepels pindakaas – 1 eetlepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie1 eetlepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus1 eetlepel limoensap – 1 eetlepel honing – 4 eetlepels water

Meng alle ingrediënten goed door elkaar in een kom.

Serveer de summer rolls met de pindasaus.

Tip:

Voor een veganistische versie kunnen de garnalen worden vervangen door fijngehakte tofu. Voeg dit samen met de groenten toe na het bakken.

Recept-ID 1300

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

4 slablaadjes – ½ wortel – ¼ gele paprika – 0,13 rode kool

Was de groenten en snijd de wortel, paprika en rode kool in heel dunne reepjes.

150 g garnalen – 1 eetlepel boter – 1 knoflookteentje – ¼ chilipeper – 1 eetlepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus

Was de garnalen. Smelt de boter in een pan, voeg de garnalen toe en bak 1 minuut. Voeg de geperste knoflook, gesneden chilipeper en Kikkoman Sojasaus toe. Bak 3-4 minuten en zet apart om af te koelen.

4 rijstvellen

Week de rijstvellen in lauwwarm water. Vul ze daarna met de groenten en rol op. Alvorens ze volledig op te rollen, voeg de garnalen toe en rol ze verder op.

2 eetlepels pindakaas – 1 eetlepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie1 eetlepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus1 eetlepel limoensap – 1 eetlepel honing – 4 eetlepels water

Meng alle ingrediënten goed door elkaar in een kom.

Serveer de summer rolls met de pindasaus.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.