Summer rolls met tofu
Verleidelijk kraken en knabbelen: met deze summer rolls, gevuld met stevige noodles, sappige tofu en een mix van knapperige groenten, afgetopt met gehakte pinda's is iedere hap een genoegen.
Voorbereiding
Stap 1
6 rijstvellen – 100 g tofu – ½ rode paprika – ½ lange komkommer – 40 g rode kool – ½ courgette
Snijd de groenten en tofu in reepjes. Week de rijstvellen in water tot ze zacht zijn.
Stap 2
120 g gekookte rijstnoodles – 20 g gekookte erwten – 2 eetlepels gehakte pinda's
Leg een portie noodles, tofu, gehakte groenten, gekookte erwten en pinda's op een rijstvel. Rol dit voorzichtig op.
Stap 3
2 eetlepels Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 1 eetlepel Kikkoman Geroosterde Sesamolie – 1 eetlepel ahornsiroop – 1 eetlepel limoensap – 1 eetlepel pindakaas – 2 eetlepels verse koriander
Meng de ingrediënten voor de saus en serveer met de summer rolls en koriander.
Recept-ID 1318
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer