Zalmfrittata
Geniet van deze variant op de traditionele Spaanse tortilla, waarbij de rijke smaak van sappige zalm en goudbruine aardappelen wordt gecombineerd met verse asperges – perfect voor onderweg.
Voorbereiding
Stap 1
4 eieren – 1 eetlepel Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus Met Minder Zout – 1 theelepel peper – 60 g gekookte aardappelen – ¼ bos(je) groene asperges – 150 g gebakken zalm
Klop de eieren, Kikkoman Sojasaus Minder Zout en peper samen met een vork. Snijd de aardappelen, asperges en zalm en meng alles met elkaar.
Stap 2
1 eetlepel olijfolie – 1 eetlepel peterselie – 20 g rucola
Verhit de olijfolie in een koekenpan. Voeg de eieren en andere ingrediënten toe en bak met de deksel op de pan totdat de eieren stollen. Garneer met peterselie en serveer met rucola.
Recept-ID 1317
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer