

Miniburgers met yoghurtdip
Knapperige miniburgers met een lichte Kikkoman Sojasaus en yoghurtdip – snel klaar, lekker warm of koud. De sojasaus zorgt voor een hartige diepte en houdt het vlees mals, extra zout is niet nodig.
Voorbereiding
Stap 1

200 g kalkoengehakt – 1 ei (rauw) – 1 el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – ½ tl peper – 3 el Kikkoman Panko - Knapperig Paneermeel in Japanse Stijl – 1 ½ el plantaardige olie
Meng het kalkoengehakt, ei, Kikkoman Sojasaus, peper en 1 eetlepel Kikkoman Panko. Vorm er burgers van, bestrijk ze met de resterende Kikkoman Panko en bak ze aan beide kanten in de plantaardige olie tot ze goudbruin en gaar zijn.
Stap 2

Een paar blaadjes sla – ½ rode ui – 50 g suikermaïs uit blik – 1 el yoghurt – ¼ el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – 2 hardgekookte eieren
Snijd de rode ui in dunne plakjes en doe deze samen met de sla en suikermaïs in blik in een kom. Meng de yoghurt met de Kikkoman Sojasaus tot een eenvoudige dressing, voeg deze toe aan de salade en meng goed. Snijd de eieren in vieren en leg ze erop. Serveer de burgers met de salade.
Tip
Bak de burgers in plaats van ze te frituren voor een lichtere optie. De dip smaakt nog beter als je hem een dag van tevoren maakt, omdat de smaken zich dan kunnen ontwikkelen.
Recept-ID 1571
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer





































































