

Mini camembert-courgettetaartjes
Deze hapklare taartjes met camembert, courgette en rode ui krijgen extra diepte door een vleugje Kikkoman Sojasaus – boordevol smaak en makkelijk mee te nemen voor de lunch, warm of koud.
Voorbereiding
Stap 1

100 g camembert – 180 g courgette – 50 g rode ui
Snijd de camembert in reepjes. Snijd de courgette in halve maantjes en de ui in dunne reepjes.
Stap 2

3 eieren – 2 el Griekse yoghurt – 2 el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus Met Minder Zout – 2 tl sriracha – 1 tl verse tijm, fijngehakt
Klop de eieren los met de Griekse yoghurt, Kikkoman Sojasaus Minder Zout , sriracha en tijm.
Stap 3

150 g bladerdeeg
Bekleed vier tartelettevormpjes van 10 cm met het bladerdeeg en prik de bodems in. Voeg de groenten toe, giet het eimengsel erin en schik de camembert erop. Bak 22 minuten op 210°C (boven- en onderwarmte). Laat afkoelen op een rooster, haal uit de vormpjes en doe in een brooddoos.
Tip
Je kunt de tartelettes ook in een airfryer bakken.
Recept-ID 1546
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer




































































