

Slawraps met kalkoen en dressing
Deze luchtige slawraps hebben een heerlijke kalkoen-courgettevulling en een eenvoudige Kikkoman sojasaus-yoghurtdressing die diepte toevoegt en extra zout overbodig maakt - een frisse kijk op de klassieke wrap.
Voorbereiding
Stap 1

1 el plantaardige olie – 1 rode ui, gesnipperd – 150 g kalkoengehakt – 1 el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus – ¼ courgette, dun gesneden – 6 grote slabladeren – 50 g cherrytomaatjes
Verhit de plantaardige olie in een pan en fruit de helft van de gesnipperde ui, de kalkoen, de Kikkoman Sojasaus en de courgette ongeveer 5 minuten, tot het vocht verdampt is. Schep de kalkoen-courgettevulling op de slabladeren. Halveer de cherrytomaatjes en leg ze erop met de overgebleven ui.
Stap 2

2 el yoghurt – ½ tl Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus
Meng de yoghurt met de Kikkoman sojasaus tot een eenvoudige dressing. Besprenkel met de soja-yoghurtdressing en verpak de wraps in een bakje.
Tip
Als je wilt, kun je de sla vervangen door een tortilla. De dressing werkt ook goed bij gegrilde groenten of als een snelle saladedressing.
Recept-ID 1573
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer




































































